Дата та час проведення: 5 червня, початок о 10:00 год.
Місце проведення: конференц-зал департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА (м. Львів, пр. В.Чорновола, 57, 5 поверх).
У програмі семінару:
09.30 - 10.00 - Прибуття та реєстрація.
10.00 - 10.15 - Привітання. Обговорення мети заходу.
10.15 - 11.00 - Огляд нового харчового законодавства.
11.00 - 11.30 - Перерва на каву.
11.30 - 12.30 - Впровадження нових методів державного контролю відповідно до Закону України № 2042.
12.30 - 13.30 - Детальний розгляд вимог законодавства до малих підприємств (у тому числі громадського харчування)
13.30 - 14.30 - Обід
14.30 - 15.30 - HACCP – застосування гнучкого підходу.
15.30 - 16.15 - HACCP для закладів громадського харчування.
16.15 - 16.30 - Обговорення. Завершення семінару.
Участь у семінарі безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова.
Для реєстрації дані учасника: прізвище, ім’я, по батькові, посаду, назву підприємства, адресу організації, контактний телефон, електронну адресу необхідно надіслати на електронну адресу vhp_lviv@ukr.net; apr@loda.gov.ua
Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефоном 235-56-23.