Дата та час проведення: 25 березня о 12:00 год.
Місце проведення: м. Львів, вул. Хуторівка, 4б на території гуртового ринку «Шувар» (третій поверх м'ясного терміналу).
Акредитація представників ЗМІ до 17 березня за посиланням http://bit.ly/3cBMugG.
«Продуктовня» – це соціальний проект, який допоможе дрібним виробникам просувати свій продукт офіційно та згідно з основними стандартами безпеки та якості. Продукти й надалі виготовлятимуть локальні компанії з душею, але для покращення процесу їм створено умови якісного розвитку та масштабування.
Відтепер кожен локальний підприємець, який створює крафтові продукти, зможе в максимально комфортних та безпечних умовах провадити виробництво. «Продуктовня» надає змогу крафту «вийти з тіні» та розвивати українське мануфактурне виробництво, піднявши його на європейський рівень безпеки. Таким чином маленькі компанії можуть досягнути більшої впізнаваності та поширення свого продукту.
Із відкриттям «Продуктовні» буде запущено чотири ланки виробництва: сиров’ялені ковбаси, молочна продукція, соуси та джеми, а також мікрозелень. Кожна з них виготовлятиме унікальний крафтовий продукт за власною рецептурою.
Одним із головних пріоритетів виробничого майданчика «Продуктовня» – є гарантія якості, яку контролюватимуть на всіх етапах виробничого процесу.