У Шевченківському гаю презентували «Смак українських Карпат»

21 лютого 2018р, Новини. Управління туризму та курортів, Прес-служба ОДА

На території музею народної архітектури та побуту "Шевченківський гай" презентували гастрономічні смаколики «Смак українських Карпат».

Туристичним групам пропонують продегустувати та придбати екологічну продукцію Карпатського регіону: сири, м'ясо, ковбаси, олію з насіння маку, амаранту, тощо. Тут також можна знайти і чаї, згущене молоко і повидло, яке називають леквар.

Громадська спілка «Карпатський смак» об’єднує 4 області України, та таким чином популяризують культуру виробництва та споживання натуральних продуктів, а також розвивають гастрономічний туризм в Карпатах.

Global Options

COVID-19 на Львівщинні
Оновлено: 02.05.2022 09:33
Підтверджені випадки COVID-19:
307269
+0
Одужало:
300163
+10
Померло:
6690
+0

Відео

Ми у Facebook