«Європейська кухня з локальних продуктів»: до Дня Європи організували презентацію-дегустацію

24 травня 2018р, Новини. Управління туризму та курортів, Прес-служба ОДА

24 травня у Львівському міжнародному аеропорту імені Данила Галицького відбулась презентація-дегустація «Європейська кухня з локальних продуктів», присвячена  Дню Європи на Львівщині.

Для гостей області та міста організували дегустацію локальних продуктів і європейських страв у виконанні професійних шеф-кухарів: ідейного натхненника фестивалю HoReCa Show Lviv Івана Янчишина, Президента жіночої асоціації шеф-кухарів та рестораторів «Lady Chef” Дани Жмур-Клименко, шеф -кухаря ресторану “Buon Gusto” Максима Максимова,  шеф-кухаря ресторану-готелю «Atlas Deluxe» Богдана Білоніжка.

Місце проведення заходу було обрано невипадково, адже метою презентації є збільшення туристичних потоків до області, розширення географії подорожей регіоном та популяризація гастрономічного туризму.

Відтак, управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації запрошує гостей та мешканців міста відвідати смачні куточки гостинної Львівщини.

Організатори заходу - управління туризму та курортів облдержадміністрації в партнерстві із Львівським міжнародним аеропортом імені Данила Галицького, Гастромандри.БОЇМ, шеф-кухарями та місцевими фермерськими господарствами.

Довідково:

2018 рік визначено роком гастрономічного туризму. 

Global Options

COVID-19 на Львівщинні
Оновлено: 02.05.2022 09:33
Підтверджені випадки COVID-19:
307269
+0
Одужало:
300163
+10
Померло:
6690
+0

Відео

Ми у Facebook