Держпродспоживслужба у Львівській області підбила підсумки роботи за 9 місяців
Сьогодні, 24 жовтня, відбулася колегія «Про підсумки роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за 9 місяців 2019 року та завдання на IV квартал 2019 року».
Серед учасників засідання - начальник управління сталого розвитку сільськогосподарського виробництва, інфраструктури та земельних відносин Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, начальник головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, представники лабораторій, керівники районних підрозділів Держпродспоживслужби та ветеринарних лікарень.
Під час колегії підсумували роботу Держпродспоживслужби за низкою напрямків. Зокрема, розглянули результати діяльності за звітний період у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення, проаналізували проблемні питання та виконання плану заходів державного контролю (нагляду) у галузі карантину рослин та фітосанітарного контролю, безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та шляхи удосконалення роботи в частині виявлення та вилучення з обігу небезпечних та фальсифікованих харчових продуктів.
Особливу увагу приділили стану впровадження на території України Єдиного державного реєстру ветеринарних документів та проведенню ідентифікації та реєстрації тварин.
Ключові слова:
Держпродспоживслужба