"Смак українських Карпат" зібрав мандрівників у Шевченківському гаю
Гастротур, що сьогодні тривав на Львівщині, завершився у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького у Львові.
Після відвідин фермерського господарства «Західний Равлик», що у Солонці, агротуристичного кластеру «ГорбоГори» та рибного господарства «Карпатський Водограй» у Пустомитах, а також фермерського господарства "Агротем" у селі Селисько, тур фінішував у музеї дегустаціює «Смак українських Карпат» .
В межах дегустації «Смак українських Карпат» представили регіональні продукти Львівщини, Закарпаття, Прикарпаття та Буковини.
«Смак українських Карпат» - це спілка фермерів, що почала працювати у 2014 році. Вона охоплює великий асортимент сільськогосподарської продукції (сировину і перероблену продукцію).
Ключові слова:
гастротур