В межах Дня молоді презентували туристичну кухню Львівщини

30 Червня 2019р, Новини. Управління туризму та курортів, Департамент комунікацій та внутрішньої політики, Прес-служба ОДА

Сьогодні, 30 червня, Львівщина відзначає День молоді. З цієї нагоди у сквері «Парк на Валах» запрацювала низка тематичних локацій. Серед них – туристична кухня Львівщини.

Відтак, для усіх охочих учасників святкувань провели майстер-клас із приготування pulledpork (рвана свинина) за особливим  американським рецептом від Іоана Янчишина – кулінарного консультанта, співавтора Хартії Української кухні, ідейного натхненника фестивалю готельно-ресторанного бізнесу HoReCaShowLviv, засновника «ChefUAClub». Пікантного смаку страві надавали соуси «Боїм». Також упродовж дня діє FoodTruck – продаж безалкогольних напоїв та закусок.

«Літній період –сезон пікніків та час, коли більшість шанувальників відпочинку на природі полюбляють готувати на вогнищі або грилі просто неба. Сьогодні, учасники майстер-класу мали змогу отримати корисні поради щодо приготування м'яса у польових умовах та  посмакувалисвіжо приготовлену свинину.Також наголошуємо, що на території Львівщини є спеціально відведені місця для організації пікніків (121 пікнік-локація)», - зазначив заступник начальника управління туризму та курортів Тарас Лозинський

Окрім цього, зробити фото на згадку відвідувачі локації можуть біля гастрономічної фотозони.

Нагадаємо, що в межах святкування Дня молоді діяла також локація неформальної освіти. Окрім цього, до 19:00 год діють спортивна, дитяча локація, пластове містечко.

Вечірня програма розпочнеться о 18:40 год дефіле оркестру Національної академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного та виступами музичних гуртів. Спеціальний гість заходу – переможець пісенного конкурсу «Голос країни» Оксана Муха.

Завершиться святкування нічним кінопереглядом у парку.

Global Options

COVID-19 на Львівщинні
Оновлено: 02.05.2022 09:33
Підтверджені випадки COVID-19:
307269
+0
Одужало:
300163
+10
Померло:
6690
+0

Відео

Ми у Facebook