На Золочівщині відкрили новий м’ясопереробний комплекс

7 липня 2020р, Новини. Відділ інвестиційної діяльності, Департамент агропромислового розвитку, Прес-служба ОДА

Сьогодні, 7 липня, у селі Підгайчики, що на Золочівщині, відбулось відкриття сучасного м’ясопереробного комплексу по забою птиці. Із відкриттям присутніх привітав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«У теперішній кризовий час реалізація таких проєктів – це дійсно подвиг. Бачимо, що український бізнес глибоко вірить у свою країну і в те, що ситуація у ній змінюється на краще. Підприємці довіряють новій українській владі – і це дуже важливо. Відкриття цього комплексу - це інвестиція в економіку не лише Золочівщини, а й усієї області. Хотів би підкреслити, що інвестиції – це не лише гроші, але в першу чергу люди. Наші люди! Від сьогодні сподіваюсь, що у понад сотні місцевих родин економічне становище покращиться. Багато з них зможуть працювати на Батьківщині, біля своїх родин, своїх дітей. Вірю, що відкриття подібних підприємств у майбутньому стане не поодиноким випадком, а закономірністю», - наголосив Максим Козицький.

Проектована потужність нових виробничих потужностей - 2000 голів на годину. Завдяки відкриттю м’ясопереробного комплексу вдалось забезпечити місцеве населення понад 120 робочими місцями із середньомісячною заробітною платою понад 10,5 тисяч гривень. На забійний цех надходить птиця вирощена на власних птахофабриках, а також передбачається налагодження довготривалої співпраці із діючими птахофабриками Західного регіону України, для забезпечення безперебійного функціонування цеху.

У планах Компанії на 2021-2022 роки є збільшення потужностей щодо вирощування птиці до 6 млн. голів в рік, за рахунок будівництва нових сучасних птахофабрик, інкубатора та птахофабрик з вирощування батьківського поголів’я.

Ключові слова:

відкриттяЗолочів

Global Options

COVID-19 на Львівщинні
Оновлено: 02.05.2022 09:33
Підтверджені випадки COVID-19:
307269
+0
Одужало:
300163
+10
Померло:
6690
+0

Відео

Ми у Facebook