На Стрийщині відкрили заготівельне підприємство харчових продуктів

15 березня 2018р, Новини. Департамент агропромислового розвитку, Прес-служба ОДА

Сьогодні,15 березня, у селі Лисятичі, що на Стрийщині, ввели в експлуатацію заготівельний цех харчових продуктів.

Підприємство заснували у квітні 2017 року, а діяльність його спрямована на виробництво спецій та приправ, харчових концентратів до м’ясних, молочних та рибних продуктів.

Зараз на підприємстві працює 7 працівників, та з початком запуску виробництва ковбас планується працевлаштувати ще близько 12 працівників.

«Відкриття цього цеху - непересічна подія як для Львівського регіону, так і для всієї України. Для галузі сільського господарства дуже важлива ця ніша, яку зайняло це підприємство. Дуже важливо тепер налагодити співпрацю із виробниками та постачальниками, адже вони матимуть надійного партнера у особі цього підприємства. Засновники розпочали свою справу одразу правильно, адже на підприємстві вже впроваджено систему ISO 2200 HAССP», - зазначила під час відкриття директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз.

Продукція новоствореного підприємства зацікавить профільні підприємства не лише на Львівщині, а й поза межами області.

В планах компанії розширення виробництва, розроблення нових рецептур та запуск виробництва ковбасних виробів.

Global Options

COVID-19 на Львівщинні
Оновлено: 02.05.2022 09:33
Підтверджені випадки COVID-19:
307269
+0
Одужало:
300163
+10
Померло:
6690
+0

Відео

Ми у Facebook