Питання забезпечення безпечності харчових продуктів розглянули під час семінару

5 Червня 2018р, Новини. Департамент агропромислового розвитку, Прес-служба ОДА

Cьогодні, 5 червня, в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації для товаровиробників провели семінар на тему: «Обов’язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий підхід».                          

Т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Людмила Гончаренко відзначила консолідацію зусиль в систематичному інформуванні підприємств харчової та переробної промисловості про законодавчі вимоги, виконання яких обов’язкове для забезпечення належного рівня безпечності продуктів харчування.

«Виробники Львівської області активно впроваджують системи управління безпечністю харчової продукції, що дозволяє гарантувати споживачам продукцію високої якості, а самим товаровиробникам успішно конкурувати на національному та світовому ринках», - зазначила Людмила Гончаренко.

Керівник Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» Тоні Віл наголосив на важливості глибинного розуміння операторами ринку вимог вітчизняного законодавства та їх змін в контексті положень Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Також учасники семінару розглянули питання впровадження нових методів державного контролю, вимоги законодавства до малих підприємств (зокрема, громадського харчування) і впровадження системи, заснованої на принципах НАССР в закладах громадського харчування.

Зазначимо, семінар провели експерти Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

Global Options

COVID-19 на Львівщинні
Оновлено: 02.05.2022 09:33
Підтверджені випадки COVID-19:
307269
+0
Одужало:
300163
+10
Померло:
6690
+0

Відео

Ми у Facebook